8x de beste dagcrème volgens eerlijke reviews van we are eves

Nieuw seizoen, tijd voor een nieuwe dagcrème... Maar welk smeersel werkt voor jouw huid en maakt zijn beloftes waar? In dit overzicht ontdek je de 8 beste dagcrèmes volgens de We Are Eves-community. Dit op basis van het aantal productreviews en de star-rating. Klik op de "LEES REVIEWS" en je leest meteen waarom Eves-members zo enthousiast zijn over het betreffende product. Thank them later... 

1. The Ordinary - Natural Moisturizing Factors + HA - Goede dagcrème voor de droge huid 

Op een verdiende nummer één in de lijst van goede dagcrèmes, ofwel dé als best geteste dagcr``ème: The Ordinary - Natural Moisturizing Factors + HA 30ml. Kende jij dit betaalbare cosmeticaproduct al?
Beste dagcrème

2. Weleda Natuurcosmetica - Skinfood
Rijke voedende dagcrème

Op zoek naar de beste dagcrème voor een droge huid vanwege koude temperaturen tijdens het najaar? Volgens Eves-members is Skinfood van Weleda Natuurcosmetica hét antwoord.
Beste dagcrème

3. Clinique - Moisture Surge 72-Hour gelcrème -
Goede dagcrème voor hydratatie

Voor wie opzoek is naar een smeersel dat zorgt voor goede hydratatie... Nummer drie in onze top 8 is jouw beste vriend.

Beste dagcrème

4. RITUALS - The Ritual of Karma zonnebrand - Fijne gezichtscrème met SPF

Het is een misvatting dat je alleen in de zomer met een SPF moet smeren. Ook in het najaar kan UV-straling schadelijk zijn voor de huid. Mocht je nog op zoek zijn naar een fijne gezichtscrème met SPF: deze crème van Rituals zijn Eves-members ook enorm over te spreken.
Beste dagcrème

5. Embryolisse - Lait Crème Concentré gezichtscrème

Een hele fijne dagcr`ème die, zo gaat het gerucht, door veel modellen en make-up artists wordt gebruikt.
Beste dagcrème

6. Charlotte Tilbury - Charlotte'S Magic Cream
Dagcrème voor een mooie glow

Van de beste make-up tot goede dagcrèmes: je vindt het allemaal bij beauty brand Charlotte Tilbury. Wij zijn niet verbaasd dat de Magic Cream op nummer zes in de top 8 te vinden is. Volgens de eerlijke reviews op We Are Eves hét smeersel voor een mooie glow. 
Beste dagcrème

7. Paula's Choice Clear Dagcrème SPF 30

Nog een smeersel dat volgens de We Are Eves-community absoluut niet mag missen in onze beste dagcr`ème top 8. Mensen met een gevoelige huid schijnen hier ook baat bij te hebben. Dat je het even weet.
Screenshot 2020-12-10 at 17.05.04

8. De tuinen - Vitamine E Crème voor de droge huid

Last, but not least: een goede dagcrème voor een droge huid én de kleine portemonnee. Lees de reviews en ontdek of dit voor jou voortaan ook het beste is om mee te smeren in de ochtend en de avond.
Screenshot 2020-12-10 at 17.17.33

Ontdek meer best gereviewde producten

Nieuwsgierig naar meer eerlijke productreviews en zo naast de beste dagcrème, de allerbeste make-up of andere fijne cosmetica te ontdekken? Hier ontdek je nog meer best gereviewde producten.